شرکت صنعت بان

تعمیر و سرویس موتور دمپر

تعمیر و سرویس موتور دمپر

تعمیر و سرویس انواع موتور دمپر شامل: انواع برندهای زیمنس ( Siemens )، هانیول (Honeywell  )، بلیمو (  Belimo) دانفوس ( danfoss  ) و سایر برندهای موجود در ایران. تعمیر و سرویس سرو موتور، موتور دمپر دو و سه وضعیتی، موتور دمپر تدریجی، موتور دمپر با فنر برگشت، موتور دمپر دود و آتش. تعمیر و نگهداری موتور دمپر ها در محل پروژه.

تعمیر و سرویس موتور دمپرها با کاربری در صنایع نفت و گاز، صنایع غذایی، هواساز و صنایع دارویی.

محرک های دمپر هواساز دستگاه هایی هستند که برای کنترل باز و بسته شدن دمپرها در سیستم های گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع (HVAC) استفاده می شوند. دمپرها اجزایی هستند که جریان هوا را با تنظیم دهانه مجاری هوا تنظیم می کنند. محرک های دمپر نقش مهمی در حفظ توزیع مناسب هوا و کنترل دمای داخل ساختمان دارند. در اینجا چند نوع متداول از محرک های دمپر هواساز آورده شده است:

محرک های با فنر برگشت:

 این عملگرها از مکانیزم فنری برای کنترل حرکت دمپر استفاده می کنند. هنگامی که محرک سیگنالی برای باز کردن یا بستن دمپر دریافت می کند، برخلاف نیروی فنر حرکت می کند. در صورت قطع برق یا از دست دادن سیگنال، فنر دمپر را به موقعیت پیش فرض خود (معمولاً بسته) برمی گرداند. این عملگرها ساده و قابل اعتماد هستند اما از نظر کنترل دقیق محدود هستند.

 

محرک های اتصال مستقیم:

 این محرک ها مستقیماً به محور دمپر متصل می شوند و با استفاده از موتور الکتریکی دمپر را حرکت می دهند. آنها اغلب در برنامه هایی استفاده می شوند که کنترل دقیق موقعیت دمپر مورد نیاز است. محرک‌های جفت مستقیم می‌توانند کنترل متناسبی را فراهم کنند و امکان تنظیم دقیق دهانه دمپر را فراهم کنند.

 

محرک های پنوماتیکی:

 محرک های پنوماتیکی از هوای فشرده برای کنترل حرکت دمپر استفاده می کنند. تغییرات فشار هوا باعث می شود که محرک دمپر را به موقعیت مورد نظر منتقل کند. این عملگرها معمولا در سیستم های HVAC صنعتی استفاده می شوند.

 

محرک های الکتریکی:

 محرک های الکتریکی از یک موتور الکتریکی برای هدایت حرکت دمپر استفاده می کنند. آنها می توانند کنترل دقیقی را ارائه دهند و اغلب در سیستم های HVAC که نیاز به مدولاسیون دقیق جریان هوا دارند استفاده می شوند. محرک های الکتریکی را می توان بر اساس طراحی و روش های کنترلی به انواع مختلفی دسته بندی کرد:

 

محرک های چرخشی:

 این محرک ها شفت دمپر را برای کنترل جریان هوا می چرخانند. آنها می توانند تعدیل کننده (ارائه موقعیت متغیر) یا دو حالته (کاملا باز یا کاملا بسته) باشند.

 

محرک های خطی:

 محرک های خطی دمپر را در جهت خطی حرکت می دهند و معمولاً آن را فشار داده یا می کشند تا جریان هوا را کنترل کنند. آنها را می توان برای کاربردهایی که حرکت چرخشی مناسب نیست استفاده کرد.

 

محرک های تعدیل کننده:

محرک های تعدیل کننده امکان تنظیم مداوم موقعیت دمپر را فراهم می کنند و امکان کنترل دقیق جریان هوا را فراهم می کنند. آنها اغلب در کاربردهایی استفاده می شوند که حفظ دمای خاص یا کیفیت هوا حیاتی است.

 

محرک های دو حالته:

 این محرک ها برای کنترل روشن/خاموش طراحی شده اند، به این معنی که می توانند دمپر را به طور کامل باز یا بسته کنند، اما نمی توانند موقعیت های میانی را ایجاد کنند.

 

محرک های هیدرولیک:

 محرک های هیدرولیک از مایع هیدرولیک برای کنترل حرکت دمپر استفاده می کنند. آنها در سیستم های HVAC کمتر رایج هستند و بیشتر در کاربردهای صنعتی یافت می شوند.

 

محرک های دیجیتال:

 این محرک ها دارای کنترل دیجیتال و قابلیت های ارتباطی هستند. آنها می توانند سیگنال های سیستم های اتوماسیون ساختمان (BAS) را دریافت کرده و در مورد وضعیت خود بازخورد ارائه دهند. این امکان نظارت و کنترل از راه دور موقعیت های دمپر را فراهم می کند.

 

انتخاب نوع محرک دمپر به عواملی مانند نیازهای سیستم HVAC خاص، سطح کنترل مطلوب، اهداف بهره وری انرژی و زیرساخت های موجود برای کنترل و ارتباطات بستگی دارد.

تعمیرات و سرویس:

 

 

برای مشاوره بیشتر و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید 

 

ورود به سایت
Call Now Button