شرکت صنعت بان

راههای پیشگیری از نوسانات برق ساختمان

راههای پیشگیری از نوسانات برق ساختمان

راههای پیشگیری از نوسانات برق ساختمان

نوسانات برق یکی از مشکلات جدی و آسیب زا می باشد که جلوگیری از آن می تواند کمک بسیاری به طول عمر وسایل برقی نماید.

در زیر به دلایل نوسانات برق و راههای جلوگیری از آن می پردازیم:

استفاده از تجهیزات بی کیفیت :

 تجهیزات برقی که استاندارد لازم را دارا نیستند و توسط کمپانی های بی نام و نشان ساخته شده اند، معمولا به دلیل قیمت ارزان مورد استقبال قرار می گیرند بدون اینکه عواقب آن در نظر گرفته شوند . این دسته از محصولات برقی دارای کابل ها و قطعات نا مرغوب توان لازم برای عبور استاندارد جریان برق را نداشته و باعث نوسانات برقی می شوند.

نوسانات برق از طریق شبکه انتقال: 

آسیب دیدگی کابل های انتقال ، اختلال در پست های برق و خرابی برخی تجهیزات کنترل کننده همواره می توانند نوساناتی ایجاد کنند که تجهیزات برقی نتوانند در مقابل آن مقاومت کنند. بنابراین بهتر است از تجهیزات محافظ برای دستگاههای برقی استفاده گردد. بویژه دستگاههای مانند تلویزیون و یخچال فریزر که دارای حساسیت بیشتری هستند.

قطعی برق و اتصال مجدد آن : 

هنگامی که برق قطع می شود پس از اتصال مجدد و در ابتدای ورود ثبات لازم را نداشته و دارای نوسانات می باشد. چنانچه از تجهیزاتی مانند کامپیوتر و تلویزیون و موارد مشابه استفاده می کنید بهتر است کابل آنها را هنگام قطع برق جدا نمایید و یا از سیستم هایی نظیر یو پی اس استفاده کنید.

استفاده از سیستم زمین : 

با تاکید فراوانی که در مباحث مختلف ساختمان در این خصوص انجام شده لیکن کمتر ساختمانی از این سیستم استفاده کرده است و همین باعث آسیب دیدن وسایل در اثر شوک های برقی مانند رعد و برق و موارد مشابه می گردد.

نکته قابل توجه در این خصوص این است که از اتصال سیستم زمین تجهیزات به کابل یا هر اتصال دیگری غیر از سیستم زمین مرکزی باید پرهیز کرد. عدم اتصال کابل زمین بهتر از اتصال آن به مکانهای غیر از سیستم ارت مرکزی می باشد.

کاهش بار برق و توزیع صحیح جریان به تجهیزات برقی : 

یکی از اشتباهاتی که معمولا در همه جا انجام می شود . قرار دادن یک چند راهی و اتصال چندین دستگاه بدون در نظر گرفتن میزان جریانی که آن دستگاهها می کشند می باشد. قبل از اتصال دستگاهها از میزان توان و جریان مصرفی آن اطلاع حاصل نمایید و سعی کنید توازن را بین پریزهای برق رعایت نمایید . همچنین توجه داشته باشید میزان مجموع جریان های مصرفی از آمپراژ مصرفی ساختمان بیشتر نباشد.

سرویس و تعمیر دوره ای : 

همیشه اتصالات ، کلید و پریز ها و کابل های برق را چک نمایید. ممکن است به دلیل فرسودگی ، این تجهیزات دچار اختلال در عملکرد شده و ایجاد نوسان و یا حتی قطعی در برخی از قسمتها می نمایند.

برای این منظور می توانید از کارشناسان و نکنیسن های برق خدمات مورد نیاز را درخواست نمایید.

اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود به سایت
Call Now Button